expertise

BeMe heeft veel ervaring met het ontwikkelen van een identiteit, huisstijl, posters, brochures, wall visuals en online communicatie, maar is daarnaast breed inzetbaar voor al uw communicatie-uitingen.

Hieronder een aantal disciplines uitgelicht:

voorbeelden van disciplines:

identiteit

Een visuele identiteit laat je verhaal zien het laat zien, wie je bent en waar je voor staat. Een identiteit wordt ook vaak een logo of beeldmerk genoemd.

identiteit La Sirena   >>

identiteit Market Plaza   >>

huisstijl

Vanuit de identiteit wordt vaak de huisstijl verder ontwikkeld. Bij het ontwikkelen hiervan wordt onderzoek gedaan naar o.a.; kleur, vorm- en beeldentaal en typografie.

huisstijl Diversity Summit    >>

huisstijl Advance    >>

flyers, posters & brochures

Deze communicatiemiddelen zijn een uitgelezen manier om je verhaal te vertellen. Typografie, fotografie en visuals sluiten goed op elkaar aan en versterken elkaar.

brochures Diversity Summit    >>

notebook Datlinq   >>

wall visuals & signing

Wall Visuals bieden de unieke mogelijkheid om een ruimte extra karakter en een persoonlijke touch te geven. Een aanvulling bij het vormgeven van de visuals in een ruimte is de “signing”, denk hierbij aan bewegwijzeringen en belettering.

wall-visual ZIN   >>

wall-visual Reflecta   >>

online communicatie

Hier ligt de focus vooral op het ontwerpen van visuele moodboards voor online communicatie. Deze kunnen dan toegepast worden op de website, facebook-posts en LinkedIn berichten.